آشنایی با طریقه ساخت کابینت

مواد اولیه مورد استفاده در ساخت کابینت

 05032010115

برای ساخت بدنه های کابینت از پانلهای : لایه ای، تخته خرده چوب و MDF با روکشهای طبیعی و مصنویی مانند: لترون ملامینه، فرمیکا، تخته خرده چوب و… استفاده میشود و برای صفحات رویه کابینت نیز که مستقیماً در معرض نفوذ آب سائیدگی حرارت و دیگر عوامل فرسایشی قرار دارد از تخته خرده چوبها با ضخامت های بالاتر ۴۰الی ۳۶میلی متر با روکش هایی از جنس HPLفرمیکا و دیگر روگشهای مقاوم در برابر فرسایش که به وسیله رزین ضد آب به تخته خرده چوب میچسبد استفاده میکنند که، این صفات بعد از پرس از دستگاه پست فرمینگ به صورت لبگرد در آمده و زیبایی دوچندان مییابد. از دو نوع پانل سفید بیشتر استفاده میشودسوزنی و صابونی. از نوع سوزنی آن برای ساخت دربهای لب تخت بکار میرود.از نوع صابونی آن بیشتر برای قسمت زیر سینکی که در تماس مستقیم با آب قرار دارد استفاده میشود .علت اصلی این مسئله مقاومت بیشتر در مقابل آب در مقیاس با تخته خرده چوب واجد روکش ملامینه است که البته این ویژگی در تولید mdf است

ابعاد كابينت:

كلاً كابينت به دو دسته تقسيم مي شود:
۱-   هوايي
۲-   زميني

زميني:
ارتفاع: ابعاد با پايه و صفحه: Cm 95-90 پايه Cm 14 و جعبه ۷۲ صفحه روي كابين Cm4 و Cm 5 مقدار كلاژ پايه.
عمق: Cm55
عرض: بنابه فضاي لازم
هوايي:
ارتفاع Cm70 استاندارد Cm90 براي سقف هاي بلند Cm240
عرض: بنابه فضاي لازم مورد نياز.
عمق: Cm30

طريقه ساخت كابين زميني:

28042011077

به طور مثال يك كابين به طول Cm 100 را در نظر مي گيريم.

براي ساخت اين كابين Cm100 به دو شيوه مي توانيم عمل كنيم.

اولين راه: يك كفه به ابعاد ۵۵×۱۰۰ و دو عدد ديواره به ابعاد Cm55 ×  Cm70 و دو تيرك Cm 8/96 × ۷ نياز داريم.

كه اين كفه Cm 55× ۱۰۰ را از زير به دو ديواره Cm 55 × ۷۰ با پيچ اتصال مي دهيم و دو تيرك Cm8/96 × ۷ كه ضخامت دو ديواره mm 16 از آن را كم كرديم براي بالا جعبه استفاده مي كنيم كه لبه يكي از اين تيرك ها لبه چسباني شده است چون هنگام باز و بسته كردن درب قابل مشاهده است و اين تيرك ها براي اتصال دو بدنه يا ديواره كابين و محل اتصال كابين به صفحه رويه به كار گرفته مي شود.

راه دوم:

كفه مورد نظر را Cm55 × ۸/۹۶ گرفته و دو ديواره را Cm 55× ۷۲ مي گيريم و دو تيرك Cm 8/96 × ۷ كه كفه مورد نظر در داخل دو ديواره قرار گرفته و به وسيله پيچ به هم اتصال داده شده است. و از بالا هم آن دو تيرك به دو ديواره متصل مي شود.

راه اول از راه دوم بهتر است به اين مقاومت جعبه اي كه كفه آن از زير پيچ شده است بيشتر از جعبه اي كه اتصال از كناره ها (ديواره ها)انجام شده است.

شيار زدن:

براي پوشاندن پشت جعبه كه به ديوار متصل مي شود از فيبر ر mm 3  استفاده مي كنيم به ديواره ها و كفه شيار زده و فيبر را در داخل آن شيارها مي كنيم.

فاصله شيار از ديواره اصلي mm 16 كه معادل با ضخامت يك MDF است و اين فاصله به اين منظور مي باشد كه دو تكه MDF را بعد از شياري كه فيبر در داخل آن است به ديواره هاي كناري و پشت تيرك بالا با پيچ متصل مي كنيم و اين تكه ها MDF به اين منظور است كه براي اتصال به ديواري كه جعبه ها قرار است در آن محل استفاده شود است.

نحوه ساختن یک یونیت یا کابین تک درب

05032010117

اول اندازه سایز استاندارد کابینت زمینی رو بگم

عمق ۵۵سانتیمتر

عرض یونیت دلخواه و مورد نیاز

ارتفاع ۱۴سانتیمتر پاخور(تخته ای زیر کابینت که برای خوردن پا و آب که کابینت خراب نشه)

خوده کابین یا یونیت ۷۲سانتیمتر

البته کل ارتفاع کابینت زمینی میشه ۹۰سانتیمتر با صفحه روی کابینت

و نحوه ساخت با در مکس

براي ساخت درب كابينت :

29042011091

درهاي كابين به چند دسته تقسيم مي شوند
۱-   درهاي ساده با نوار لبه چسبان دستي يا P.V.C
۲-   درهاي تمام چوب
۳-   درهاي كارخانه اي به صورت لبه گرد
۴-   درب هاي به صورت قابي يا پروفيلي
به طور كلي براي ساخت در و انداز دقيق در كابينت مثلاً براي يك جعبه ۵۵ × ۷۲ × ۱۰۰ كه بصورت در دولكه‌ي
مي خواهيم استفاده كنيم.
۱۰۰را به دو تقسيم كرده و از mm4 ميلي متر كم خواهيم كرد به اين منظور است (كه اصطلاحاً به آن بادخور گفته مي شود)  براي رگلاژ در تنظيم فاصله بين دو در كاهش است.
۱۰۰÷ ۲= ۵۰
۵۰cm – ۴ mm = 49/6 cm

نکات محافظتی بعد از نصب

نکات حفاظتی

۱_ از گذاشتن وسایل سنگین به مدت زیاد در کابینت بپرهیزید چون مقاومت عمود بر الیاف تخته کم بوده و امکان شکست در کابینت را میدهد .

۲_ کابینت خود را به اندازه معمول پر کنید زیرا در دراز مدت فشار به تخته آمده و در اصطلاح می گویند تخته شکم داده است یعنی قوس پیدا کرده .

۳_ از چسب آبندی حتماً برای دور سینک خود استفاده کنید. سینک باید به صورت تراز در جای خود نشسته باشد چون در غیر این صورت آب در سینک میماند .

۴_ اگر از گازهای تو کار یعنی تو نشسته استفاده میکنید حتماً لبه آن با صفحه رویی کابینت یکی باشد و در آن محل حتماً از چسب آبندی استفاده کنید .

۵_ اگر نوارهای روی لبه کابینت کنده شده و یا شکسته شده سریعاً آن را تعویض کنید چون در صورت نفوذ آب به داخل آن باد میکند .

۶_ هر چند وقت یک بار زیر کابینت خود را تمیز کنید تا محل تجمع سوسک و مورچه نشود مورچه متواند به بافت چوبی آسیب برساند.

۷_ از پریدن روی کابینت و نشستن بر روی آن خود داری کنید چون فشار بیش از حدبه آن وارد میشود و احتمال شگست وجود خواهد داشت .

۸_ هرگز کابینت چوبی و یا ساخته شده با ام دی اف را با آب نشویید.

۹_ کف کشوهای کابینت ها اکثراً فیبر میباشد و چون فیبر از لحاظ مقاومتی ضعیف می باشد در هنگام چیدن وسایل در داخل کشوها دقت کنید وسایل سنگین در آن نذارید.

۱۰_ از گذاشتن قاشق یا چنگال خیس در داخل گشوها بپرهیزید چون فیبر نسبت ب آب مقاوم نیست و سریعاً خراب میشود .

۱۱_ در صورت کنده شدن روکش روی صفحه کابینت حتماً آن را عوض کنید چون در غیراین صورت و نفوذ آب به داخل آن پس از مدتی صفحه باد کرده و خراب میشود.

۱۲_ در صورت ایجاد لک بر روی کابینت و نرفتن شما میتوانید آن را با کمی تینر فوری ببرید.تینر را با دست مال بر روی لک بکشید.

۱۳_ هر چند وقت یک بار به کابینت زیر سینک نگاه کنید تا آب در آنجا چکه نکند.

۱۴_ اگر کابینت خانه شما چوبی است هر چند وقت یکبار به آن واکس بزنید تا کابیت چوبی شما سالم بماند.

نکات فنی پس از نصب کابینت

نکات فنی پس از نصب کابینت

۱_ درهای کابینت را بیش از حد خود باز نکنید و یا محکم در جای خود نکوبانید چون در این صورت پس مدت کوتاهی درها از حالت طبیعی خود خارج شده و دچار افتادگی میشود و باید رگلاژ ( سرویس کردن ) شود.

۲_ از لولاهایی با توجه به وزن در استفاده نموده . در صورت استفاده نکردن از لولای مناسب در، پس از مدتی دچار افتادگی میشود

۳_ از ریلهای مناسب برای کابینت خود استفاده کنید زیرا روان حرکت کردن کشوها از موارد مهمی است که باید به آن پرداخته شود .

۴_ در صورت گیر کردن کشو و به راحتی داخل نشدن آن کشو را خارج نموده و کلیه پیچهای ریلهای متصل به بدنه را وارسی نموده در صورت بیرون ماندن پیچ آن را بر جای خود بنشانید و کشو را در جای خود بگذارید .

۵_ حد اکثر از پایه های فلزی برای کف کابینت خود استفاده کنید چون دارای توان بیشتری برای تحمل وزن میباشد.

۶_ در صورت مشاهده پیچی که از کار بیرون مانده آن را در سر جای خود بنشانید زیرا با شل ماندن آن پیچ کار به خوبی به یکدیگر جفت نمیشود .

۷_ از نوارهای لب چسبان مناسب استفاده کنید. نوارهای لب چسبان را برای این به کار میرود که لبه های خام نئوپان یا ام. دی. اف. دید نداشته باشد. در صورت دیدن زردی بر روی این نوارها که اکثراً بر روی نوارهایی با رنگ سفید قابل ملاحضه است بدانید که آن نوار سوخته است و پس از مدتی کنده خواهد شد. برای کنده نشدن این نوارها میتوانید از نوع مرغوب آن به نام (ABS) که یک ورقه پلاستیک به ضخامت نئوپان و یا ام. دی اف. است استفاده نمایید .

۸_ پس از نصب کابینت قیدها( محل اتصال دوبدنه ) را که در کابینت زمینی و در سقف آن میباشد بررسی کنید تا ترک نخورده باشد چون در صورت ترکیده بودن آن و یا هر قسمت دیگر این ترکها بزرگتر شده و امکان بروز هر نوع مشکلی میباشد.

۹_ برای اطمینان از ابعاد کابینت خود کلیه کابینت های خود را به این طریق اندازه گیری نمایید :
هر کابینت را به صورت مجزا از یک قطر به قطر دیگر آن اندازه بزنید در صورت مساوی بودن قطرها و یا تا۲میلی متر خطا کابینت اصولی بسته شده است. در صورتی که کابینت از ۲ میلی متر بیشتر خطا داشته باشد کابینت اصولی نیست و در اصطلاح به آن دوئیده میگویند و کابینت کج بسته شده است و درها خوب بر روی آن جفت نمیشود . دئیدگی یکی از اشکالات مهم کابینت میباشد که در مرحله ساخت باید به رعایت آن پرداخت در غیر این صورت در موقع نصب مشکلات جدی یرای نصب کننده بوجود میاید. دوئیدگی یکی از مسائل مهم در تولیدات چوبی میباشد.

۱۰_ اگر به کابینت نصب شده بر روی دیوار خود شک دارید که از جنس نئوپان یا ام. دی .اف است و تمام قسمتهای خام محصول با نوار پوشیده شده است میتوانید اتو را روشن کنید پس از داغ شدن آن را بر روی نوار بکشید نوار نرم شده و با دست خود آن را بلند کنید. در این صورت متوجه نوع جنس مصرفی خواهید شد .

۱۱_ صفحه کابینت باید به سقف کابینت زمینی پیچ شود تا بتوان آن را عوض کرد. در بعضی موارد مشاهده شده است که صفحه کابینت را به سقف کابینت زمینی با چسب متصل کرده اند. این کار درست نمیباشد چون در صورت بروز مشکل برای صفحه رویی کل کابینت زمینی باید جمع شود.

مراحل خرید کابینت


این راهنمای ۴ مرحله ای خرید آشپزخانه به شما کمک می کند تا به آشپزخانه دلخواه خود برسید.
از اندازه گیری تا طراحی، سفارش و نصب را می توانید خودتان انجام دهید البته اگر زمان انجام این کار را ندارید یا نمی خواهید همه کارها را خودتان انجام دهید خدمات ما باعث می شود این کارها به راحتی انجام گیرد.

Empty attachment or post type not equal ‘attachment’

مرحله دوم : طراحی

در طراحی باید همه مکان های قابل استفاده مورد توجه قرار گیرد تا آشپزخانه شما بتواند انتظارات شما را برآورده سازد.
طراحان ما با استفاده از نرم افزارهای روز دنیا طرح مورد نظر شما را به صورت سه بعدی طراحی کرده تا شما آشپزخانه خود را قبل از اجرا ببینید. همچنین شما می توانید با استفاده از کاتالوگ و نمونه پروژه های انجام شده و با مشاوره با طراحان ما ایده های خود را در مورد طرح مورد نظرتان با ما در میان بگذارید تا آشپزخانه بعد از اجرا مطابق سلیقه شما باشد.

Kitchen

مرحله اول :اندازه گیری

اولین قدم برای طراحی و اجرای آشپزخانه اندازه گیری است.
کارشناسان با تجربه ما با در نظر گرفتن محیط شما و اندازه گیری دقیق محیط اقدام به نقشه کشی آشپزخانه شما می کنند.
باید توجه داشت که اشتباه در اندازه گیری باعث اتلاف زمان و هزینه شما می شود. پس این کار نیازمند دقت و حوصله و تجربه کافی می باشد.
در اندازه گیری باید به مکان کلیدها و پریزهای برق و لوله های آب و هر نوع تجهیزات ساختمان توجه کرد تا در هنگام نصب دچار مشکل نشوید.

Kitchen (1)

مرحله چهارم :نصب و تحویل کار

با نصب و اجرای دقیق شما می توانید به آشپزخانه مورد نظر خود برسید.
کارشناسان ما با نصب دقیق و اجرای عالی پروژه از روی نقشه و طرح قبلی پروژه نهایی را با کیفیت بالا انجام می دهند تا آشپزخانه شما بی نقص و ایده آل باشد.

20151_kivd01a_03

مرحله سوم  : سفارش و حمل

با در نظر گرفتن نقشه و طرح آشپزخانه نوبت به سفارش لوازم مورد نیاز برای اجرای آشپزخانه می شود.
در این مرحله با مشاوره با کارشناسان ما می توانید تمام لوازم مورد نیاز آشپزخانه خود را نظیر کابینت ها، دستگیره ها، سینک، نورپردازی و … را با بهترین کیفیت از فروشگاه ما خریداری کنید.
بعد از سفارش لوازم تیم حمل و نقل ما با بسته بندی عالی لوازم را در محل به شما تحویل می دهند.
سرویس حمل و نقل ما شامل بیمه و ضمانت سلامت محصولات می باشد.

تحویل در عرض یک هفته مگه میشه؟

مگه میشه تو یک هفته کابینت ساخت ؟

جواب ما به شما بله است .

ثابت متال مفتخر است با کسب ۴۰ سال تجربه در زمینه کابینت سرعت و دقت عمل خود را بالا برده و با استفاده از تیم مجرب خود به این مهم دست یابد .

این مجموعه با کنار گذاشتن واسطه های کارگاهی و استفاده از تیم اجرایی تحصیل کرده توانسته است تا سرعت خرد کردن نقشه اجرایی و با کمک از سایزبندی استاندارد و همچنین تیم برش کار متخصص  و مونتاژ دستگاهی سرعت خود را بالا برده و متمایز از دیگر همکاران خود عمل کند .